Aici pastram si poze cu maimuţe pentru urmaşi. Să nu fim confundaţi.

vineri, 22 aprilie 2011

U CLUJ Te Iubim !! Pentru tot iti multumim !!

  Fotbaliştii şi staff-ul echipei Universitatea Cluj au vizitat ieri  trei centre de îngrijire din Cluj-Napoca, unde au oferit cadouri de Paşti şi au încercat să aducă astfel un zîmbet pe chipurile bătrînilor şi copiilor a căror soartă nu a fost atît de blîndă.


   Acţiunea de ieri- dimineaţă a început la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă, a continuat la Adăpostul de zi şi de noapte pentru copiii străzii Arlecchino şi s-a încheiat la Complexul de Servicii Comunitare Pentru Copilul cu Handicap.
    La apel au răspuns jucătorii Florin Matache, Elias Bazzi, Andrei Voican, Daniel Munteanu, Afonso Delgado şi Bogdan Buhuş, alături de antrenorul cu portarii Emil Szolomajer şi de preşedintele Consiliului de administraţie, Cristian Barabancea. Dacă până atunci acţiunea propriu-zisă s-a desfăşurat într-o atmosferă sobră, "studenţii" au avut parte de o surpriză plăcută odată cu sosirea la Centrul Arlecchino. Apariţia autocarului în faţa imobilului a stârnit entuziasmul copiilor ieşiţi să-şi întâmpine idolii pe care, cel mai probabil, îi cunoşteau doar de la televizor. Aceştia şi-au respectat statutul de fani înfocaţi, iar împrejurimile au răsunat pe acordurile cântecelor din repertoriul galeriei preţ de minute bune.














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu