Aici pastram si poze cu maimuţe pentru urmaşi. Să nu fim confundaţi.

joi, 14 aprilie 2011

Organizaţia de Tineret a PDL Cluj îi solicită deputatului Horea Uioreanu să îşi ceară scuze public


Organizaţia de Tineret a PDL Cluj îi solicită deputatului Horea Uioreanu să îşi ceară scuze public pentru faptul că, în stilul deja consacrat, se laudă cu ceea ce alţi realizează.
Încă de la începutul acestei săptămâni, deputatul Horea Uioreanu, preocupat fiind de propria imagine şi mai puţin de activitatea parlamentară proprie, a început o campanie de distribuire de scrisori, în judeţul Cluj prin care se lăuda şi le aducea la cunoştinţă tuturor preoţilor de eforturile lui „remarcabile”în procesul de atragere de fonduri destinate continuării lucrărilor şi modernizării lăcaşelor de cult.
Este de notorietate faptul că aceşti bani au fost alocaţi în baza unei Hotărâri de Guvern, iar domnul deputat Horea Uioreanu, credem că, ar trebui să cunoască faptul că actualul Guvern este condus de Premierul Emil Boc, doar îl blamează pe la toate posturile de televiziune.
Din păcate, prin asemenea comportament, de a dezinforma constant, chiar şi în preajma Sfintelor Sărbători Pascale, deputatul Horea Uioreanu, demonstrează că nu are nimic sfânt pe lumea aceasta decât propria imagine.
Biroul de presă al OT PDL Cluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu