Aici pastram si poze cu maimuţe pentru urmaşi. Să nu fim confundaţi.

marți, 26 aprilie 2011

PDL !! Pariu cu Istoria

În total dezacord cu opinia publică din țara noastră, cred cu tărie că acest Guvern de ”incompetenți” va fi singurul guvern despre care se va vorbi în manualele de istorie referitor la istoria post-decembristă.

De ce cred asta? Păi simplu, a făcut atât de multe lucruri împotriva ”cursului obișnuit al politicii românești” încât ceea ce părea acum câțiva ani imposibil, pare că devine realitate . . .  primii pași în direcția transparenței actului decizional, libertate câinilor de pază DNA, subminarea voită a intereselor politico-economice ale camarilei post-decembriste, încercările disperate de limitare a posibilităților de evaziune fiscală (chiar dacă oarecum forțat și aberant prin tendințe clare de impozitare excesivă), etc . . .

Să nu credeți că agreez chiar toate acestea. Din anumite puncte de vedere, pot spune că am fost lovit direct și fără menajamente, însă . . . cu speranța că ai noștri copii vor avea parte de un viitor NORMAL european,  sunt dispus să mă sacrific pe acest altar al revenirii la normalitate.

Pe de altă parte, nu pot să nu remarc că ne merităm soarta . . .
Când s-a votat în masă cu iliescu, s-a semnat și condamnarea noastră. Hoția nu merge până la nesfârșit. Cineva trebuia să-i pună punct! (sau măcar să dea un semnal mai puternic în această direcție)

A mers o vreme: ”furăm și devalizăm noi, facem firme cu acționari paravan și sifonăm milioane de euro din contracte cu statul, umflăm prețuri la licitații aranjate” și ca toate să fie în COMPLICITATE (a se citi legalitate sau mai bine zis legitimitate), când ”ne veți alege, vom împărți și cu voi o parte din prada noastră” adică ”vom mai majora un pic punctul de pensie și sporurile netrecute pe ștatele de plată” . . .

Nu vă mai ascundeți după degete ... Rușine PSD !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu