Aici pastram si poze cu maimuţe pentru urmaşi. Să nu fim confundaţi.

miercuri, 25 mai 2011

STEAUA - dinamo , o finala de poveste

Teoretic cele doua echipe nu mai sunt ce-au fost odată, în ceea ce privește calitatea jocului prestat, dar ținând cont de faptul că se joacă cu trofeul pe masă și gândindu-ne la rivalitatea dintre cele doua… lucrurile se schimbă puțin. O finală Steaua  Dinamo nu vezi prea des, ultima dată jucându-se un astfel de meci în urmă cu 21 de ani.


Orgoliile vor fi ceva de neimaginat, meciul se va juca într-un oraș plin de steliști(Brașov), dar din păcate pe o arenă cu doar 8 mii de locuri. Față de interesul manifestat de suporteri pentru acest meci stadionul din Brașov e mult prea mic, dar deh, chestia asta s-a hotărât cu mult timp în urmă.
Sincer… deja mă încearcă emoțiile microbistului din mine :) și aștept cu nerăbdare fluierul de start. Este ziua în care Steaua se poate revanșa pentru toate înfrângerile din ultimii ani suferite în fața rivalei de moarte, Dinamo.
Trofeul este cel care contează la finalul acestui joc așa că din punct de vedere fotbalistic nu mă aștept la un joc extrem de spectaculos. Mai ales că antrenor la Steaua încă este Olăroiu… mă aștept la un meci super tacticizat. Totuși lucrurile se pot schimba, în funcție de cum evoluează scorul. Un gol rapid, din partea oricăreia dintre echipe, ar putea schimba asta…
Alte emoții pentru orice stelist care dorește binele echipei de suflet ar urma să vină abia după fluierul final, atunci când se așteapta ca Olăroiu să ne spună dacă rămâne să scoată corabia la mal sau dacă fuge la petrodolarii mulți și ademenitori ai arabilor. Personal înclin să cred că nu o să rămână și mi-ar părea rău să am dreptate în privința asta. Analizând un pic situația din ultimii ani de la SteauaOlăroiu pare a fi singurul care poate readuce echipa în prim plan…  FORZA STEAUA !!! 
LOVE OF MY LIFE !!! STEAUA !!!

Vezi mai multe video din sport



Un comentariu: