Aici pastram si poze cu maimuţe pentru urmaşi. Să nu fim confundaţi.

sâmbătă, 28 mai 2011

Perversitate romaneasca ...

. . . e de-a dreptul pervers să criticați sistemul (sistemele) Românești fără să propuneți măcar soluții pentru îmbunătățire sau pentru ameliorarea dezechilibrelor!

Pentru o Românie echilibrată, IMPLICAȚI-VĂ social . . . amendați comportamentele antisociale si lipsite de responsabilitate . . . loviți nesimțirea și legați de stâlpul infamiei toți mișeii și neobrăzații . . . nu vă ascundeți în spatele rușinii închipuite sau a lașității și mai perverse!

Fiți români cu sufletul și construiți imaginea nației cu inima! Faceți ceva ca să meritați acel pașaport vișiniu inscripționat cu litere aurii . . . faptul că sunteți născuți aici nu vă face automat români ci doar locuitori ai teritoriilor multimilenare aparținând nației române . . . pentru a fi români trebuie să meritați acest lucru . . . trebuie să simțiți românește și să acționați în spiritul înaintașilor voștri . . . nu există nație fără istorie  . . .

(comuniștii nu au fost înaintașii voștri, ci doar niște batalioane de agitatori și parveniți importați forțat și ridicați la rang de caporali sau sergenți ai plutonului social . . . de altfel foarte docil și tolerant!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu