Aici pastram si poze cu maimuţe pentru urmaşi. Să nu fim confundaţi.

joi, 15 septembrie 2011

Cluj Arena Venim !! Ziua Portilor Deschise ! 1.10.2011

Imi pare sincer rau ca stadionul emblema al Ardealului nu poate fi inaugurat cu un meci al nationalei , dar cel mai important lucru este ca in data de 1 octombrie 2011 v-om inaugura un nou stadion de 5 stele .

Speram sa fie alaturi de noi 30 de mii de oameni cu care sa strigam din toata inima : HAI ROMANIA !! si sa ne felicitam conducatorii judetului pentru acest proiect important dus la bun sfarsit intr-un timp record cred eu pentru Romania .

Este o bijuterie de stadion , cu o capacitate de 30.000 de locuri toate acoperite si un design unicat ce-a ce il introduce intr-o categorie selecta a stadioanelor UEFA Elite.

Clujul a demonstrat inca o data ca se poate ! Costurile arenei fiind cele mai scazute pentru o asemenea constructie inceputa de la 0 si respectand toate standardele UEFA .
     - Edificarea Cluj Arena a fost finanțată din fonduri ale Guvernului României în proporție de 31,22% și ale Consiliului Județean Cluj în proporție de 68,88%, construcția fiind proprietatea acestuia din urmă. Astfel, din totalul de 45 de milioane de euro (sumă care include și TVA), 14 milioane de euro provin de la Guvernul României iar restul de 31 de milioane de euro provin din fondurile județului Cluj. La începutul lucrărilor, în vara lui 2009, costurile totale au fost evaluate la 27,5 milioane de euro fără TVA. Cum pe parcursul anului 2010 administrația județeană și-a dorit omologarea arenei în conformitate cu normativele FIFA, necesitatea efectuării unor lucrări suplimentare a dus la creșterea costurilor cu 8,8 milioane de euro. Astfel, s-a ajuns la suma finală de 36,3 milioane de euro fără TVA (circa 45.000.000 de euro cu TVA).










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu